miercuri, 26 august 2009

Elena Udrea isi cere scuze pentru greseala de redactare "Ludovic Organ"

Damasutra udrea se gandeste la organ , nu la cocos pen'ca nici nu mai are timp de asa ceva intre calarit bicicleta care da senzatii tari ca si mersul cu basculanta in cabina sau ca incalecarea unui cal de catre o iapa.
Nici organ-orban nu face altfel,obsesia lui este damasutra udrea de cand lucrau impreuna la primaria capitalei sub zeus-comandantul portului cismigiu,sau de cand o pizmuieste pentru turismul national pe care l-a avut in subordine la transporturi si nu a stiut sa-l foloseasca si pe el in folos propriu si al partidului galben al carui vice este.(comentariu propriu in ZIUA)

via ZIUA on 8/26/09
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a transmis, din nou, miercuri, Comisiei parlamentare de ancheta scrisoarea in care atrage atentia ca membrii forului se afla in stare de incompatibilitate, precizand ca in aceasta "s-a strecurat o eroare" pentru care isi cere scuze, transmite NewsIn. "Dintr-o regretabila greseala de tehnoredactare, in adresa anterioara,(...) s-a strecurat o eroare. Va transmitem alaturat documentul corectat si va rugam sa primiti, totodata, scuzele de rigoare", se precizeaza in adresa transmisa de ministrul Turismului membrilor Comisiei de ancheta. (Z.O.) (26 august 2009 ora 16:19:40)


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1